Beleggingen

JTMD vastgoed beheer B.V.

is een betrouwbare partner wanneer het gaat om beleggingsvastgoed. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij particuliere en professionele beleggers bij de aankoop en of verkoop van onroerend goed.

Investeren in de toekomst

Voor de particuliere klant is beleggen vooral een appeltje voor de dorst en voor de zakelijke opdrachtgever meestal een beleggingsobject waarop langjarig rendement gemaakt moet worden. Dit kan een woning, winkel, kantoor of bedrijfspand zijn. Investeren in vastgoed blijft, ondanks de nodige pieken en dalen in de huidige economie, een prima investering.

Aankoopbemiddeling

Het grote voordeel voor u is dat wij de regio waarin we werkzaam zijn door en door kennen. Niet alleen kunnen wij voor u het juiste beleggingspand vinden. Die kennis van zaken zorgt ervoor dat u volledig geïnformeerd bent voordat u uw handtekening onder de koopakte zet.

Zekerheid en waardegroei

Wanneer u overweegt om te beleggen in onroerend goed dan wilt u zo zeker mogelijk zijn van de kosten, randvoorwaarden en uiteindelijke baten. Wij helpen u dit zo inzichtelijk mogelijk te maken. Beleggen en investeren heeft immers waardegroei ten doel.

Intensieve begeleiding

Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde met uw vragen bij ons terecht. Bij verkoop nemen wij u het regelwerk uit handen en zorgen wij voor inzicht, overzicht en een zo optimaal mogelijk rendement. Ook bij aankoop kunt u op ons rekenen. Wij bepalen nauwkeurig de actuele waarde voor u en onderzoeken de bestemmings- en verhuurmogelijkheden. Na aankoop kunnen wij de verhuur coördineren en het beheer van uw pand technisch & financieel verzorgen maar totaal beheer is ook zeker mogelijk. Die keuze ligt geheel vrijblijvend bij u.

Afspraak

Overweegt u om te investeren in onroerend goed, zoekt u een belegger voor uw pand of wilt u expertise en werkkapitaal inbrengen? Wij adviseren en assisteren u graag u kunt ons altijd bellen voor een kennismakingsgesprek.

Mail of bel direct naar