De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Noordeinde

Postcode 2435AD

Stad Zevenhoven

Prijs €825.000,-

Beschikbaarheid Direct

Slaapkamers 3

Toiletten 2

Badkamers 2

Oppervlakte 235 m²

Buitenruimte No

Description

Noordeinde 10

Bent u een liefhebber van rust, ruimte en de vrije natuur en zoekt u een luxe, veelzijdige woning waar ieder gezinslid gelukkig van wordt? Dan kunt u beslist terecht bij deze vrijstaande woning aan het Noordeinde. Een grote tuin met terras, een doorlopend woon- en eetgedeelte, drie grote slaapkamers en een souterrain met een groot kantoor zijn enkele van de vele hoogtepunten die u in deze idyllische, indrukwekkende woning zult ontdekken.

Doorlopend woon- en eetgedeelte
Vanuit de entree loopt u door naar de eetkamer, waar u meteen wordt begroet door een prachtig, weids uitzicht. Tijdens ontbijt, lunch of diner kunt u doorgaans uitkijken over de groene, landelijke omgeving. Er is een directe doorloop tussen eetkamer, woonkamer en eetkamer, waardoor er veel ruimte op de begane grond wordt gecreëerd. Grote raampartijen zorgen rondom voor een prachtige lichtinval - licht dat feilloos wordt opgevangen door de luxe tegelvloer met vloervewarming (altijd heerlijk comfortabel in huis).

Op de begane grond is er ook een separaat (gasten)toilet te vinden en een extra kamer die op tal van manieren ingericht kan worden. Richt hier bijvoorbeeld een vierde slaapkamer in, een berging, of zelfs een persoonlijke fitnessruimte!

Chique keuken
Ook in de keuken voert luxe de boventoon. Door de afwisseling van stijlvol zwart en wit heeft deze kleur een opvallende, moderne uitstraling - in combinatie met de lichte tegelvloer geeft de keuken een extra chique impuls aan het woon- en eetgedeelte. Deze keuken is van alle gemakken voorzien en sluit direct aan op de eetkamer, zodat u onder het bakken en braden gemakkelijk het contact houdt met uw gasten of gezin. Verder is de keuken origineel en kan hij naar wens aangepast worden.

Één met de landelijke omgeving
Alsof u een kunstwerk binnenstapt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zeer groot terras waar u heerlijk kunt genieten van de frisse, landelijke buitenlucht. Richt op dit ruime terras bijvoorbeeld een prachtig eethoek in samen met een flinke loungezet in het warme zonnetje. Heerlijk voor de lente- en zomermaanden.

Neem de trap naar beneden en ontdek uw grote grasveld. Een prachtige speelplek voor de kinderen: terwijl u op het terras geniet van een hapje en een drankje, kijkt u uit over uw spelende kinderen in het gras. De tuin is goed onderhouden en biedt diverse plantvakken en ook een overkapping. Zit het weer een keer niet mee, dan kunt u toch nog van buiten genieten door plaats te nemen onder deze overkapping. Zet een warme kop thee en luister samen naar de zacht tikkende regen op de daken.

Uw kantoor aan huis in het souterrain
Thuiswerkers kunnen uitstekend terecht in het ruimtelijke souterrain. Hier vindt u niet alleen een grote werkruimte (mét openslaande deuren naar die prachtige tuin), maar ook twee muziekstudio’s welke eventueel omgebouwd kunnen worden. Dankzij deze flinke ruimten is het souterrain de ultieme locatie voor een ongestoorde thuiswerplek, of zelfs voor een compleet kantoor aan huis. In deze veelzijdige woning valt het allemaal onder de mogelijkheden!

Drie flinke slaapkamers, twee badkamers
Deze royale, landelijke woning is bij uitstek geschikt voor gezinnen op zoek naar rust en ruimte. Zo vindt u op de eerste verdieping drie flinke slaapkamers: een grote master bedroom met badkamer en suite en twee kinderkamers. De kinderkamers zijn goed ruim, zodat ieder gezinslid echt zijn of haar eigen plekje heeft.

Met name de hoofdslaapkamer is een hoogtepunt: een plek waar u zich in totale luxe kunt wanen. Na een lange werkdag neemt u in de badkamer en suite een welverdiend warm bad, zodat u zich heerlijk kunt klaarstomen voor een goede nachtrust. Tevens vindt u in de hoofdslaapkamer een persoonlijke inloopkast: in deze woning is er echt aan elk luxe detail gedacht.

Op de eerste verdieping vindt u ook nog een tweede badkamer uitgerust met douche, toilet en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Beide badkamers hebben een goede afwerking en een strakke betegeling. Er is op de eerste verdieping ook een vide en een vliering te vinden.

Beleving en buurt
Wonen aan het Noordeinde betekent wonen in een landelijke omgeving waar rust, vrijheid en ruimte de boventoon voeren. Dankzij deze fantastische ligging kunt u doorgaans heerlijk wandelen of fietsen in de natuur. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij een nabijgelegen Coop. Ook is er een school op loopafstand te vinden.

De rust en ruimte van de landelijke omgeving kunt u te allen tijde inruilen voor het bruisende stadsleven. Toonaangevende steden in de Randstad, zoals Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag, zijn op 35 minuten rijden al te bereiken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar