De details van de woning

Wilt u deze woning huren?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Sinnigvelderstraat

Postcode 1382GH

Stad Weesp

Prijs €1.500,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd / gemeubileerd

Slaapkamers 3

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 90 m²

Buitenruimte Ja, balkon

Beschrijving

Te huur Op de ZESDE EN TEVENS BOVENSTE WOONLAAG, een uitstekend verzorgd 4-kamer appartement van circa 87 m2 met zonnig balkon van 8 m2 welke is gesitueerd op het WESTEN, lift en berging (circa. 8 m²) in de onderbouw.

In de directe nabijheid bevindt zich het NS-station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam CS (17 minuten), Schiphol (24 minuten), Almere CS, Amersfoort CS en Utrecht CS, sportaccommodaties, scholen, kinderopvang, de rivier "De Vecht" en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Via de centrale toegang met de lift en het trappenhuis bereikt men het appartement.

Entree, hal voorzien van de gemoderniseerde meterkast en garderoberuimte en MODERN toilet voorzien van boiler, ruim bemeten living voorzien entree naar zonnig balkon en een L-vormige half open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en een vaste kast. Royale speelhal met entree naar de master-bedroom aan de voorzijde, MODERNE badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine en een tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde.


Huurprijs € 1500,- inclusief servicekosten van € 245,- per maand. Dit bedrag is inclusief voorschot van € 80,-- voor stookkosten en water.

waarborgsom € 1500,-

Mail of bel direct naar