De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street 't Kabel

Zipcode 2153MD

District T Kabel

City Nieuw-Vennep

Price €650.000,-

Availability Direct

Bedrooms 5

Toilets 3

Bathrooms 4

Surface 278 m²

Outside space No

Description

Het Kabel 77, Nieuw-Vennep
Rust, ruimte en openheid kenmerken deze imposante, vrijstaande landelijke woning aan Het Kabel in Nieuw-Vennep. Een zeer groot perceel met tuinhuis en gastenverblijf (en overkapping met jacuzzi!), vijf slaapkamers en een zeer ruim woon- en eetgedeelte met open keuken behoren tot slechts enkele van de vele hoogtepunten. Om nog maar te zwijgen over dat prachtige, landelijke uitzicht aan beide zijden van de woning, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik zijn!

Unieke, open indeling vol luxe details
Vanuit de entree loopt u door naar het woon- en eetgedeelte. Wat een prachtige open indeling vindt u hier: het lange woon- en eetgedeelte heeft een directe doorloop naar de grote, open keuken. Raampartijen aan meerdere zijden van de woning zorgen voor een prachtige lichtinval. De donkere laminaatvloer, de strak gestucte wanden, de luxe inbouwspots aan het plafond en een sfeervolle open haard in de woonkamer: deze aspecten dragen meteen bij binnenkomst allemaal bij aan een strakke doch warme en uitnodigende sfeer. Vanuit het woongedeelte vindt u ook de openslaande deuren naar de grote tuin.

In de open keuken staan luxe en ruimte centraal. Deze keuken combineert het nuttige met het aangename. Nuttig, want de keuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur en is door haar ruimte bij uitstek geschikt voor ontspannen bakken en braden. Aangenaam, want deze riante keuken bevat greeploze, hoogglans witte kasten die stijlvol combineren met het granieten werkblad en de brede zwarte vloertegels. Deze keuken maakt koken echt weer tot een beleving.

Master bedroom als persoonlijke spa
Beslist een hoogtepunt van deze woning is de master bedroom met een directe doorloop naar een riante badkamer. Een prachtige, grote ruimte die voorzien is van meer dan de gebruikelijke gemakken. Waar kiest u voor - geniet u vanavond van de warme stralen van de inloopdouche, of gaat u voor totale ontspanning in de aanwezige whirlpool met televisie in het plafond? In deze persoonlijke spa komt u heerlijk tot uzelf na een lange werkdag, waarna u zich kunt klaarstomen voor een welverdiende nachtrust.

Deze badkamer is verder nog uitgerust met design wasmeubel met een dubbele wastafel.

Veelzijdige tweede slaapkamer op de begane grond
Via de master bedroom bereikt u een bijkeuken inclusief toilet. Deze kan gebruikt worden als wasruimte. Hierachter vindt u de tweede slaapkamer van de begane grond. Een heerlijk grote, goed verlichte ruimte die ook op tal van andere manieren ingezet kan worden. Als speelkamer voor de kinderen, als separate kantoorruimte voor ongestoord thuiswerken, fitnessruimte, of misschien zelfs als persoonlijk atelier. De aansluitende garage kan ook nog bij deze ruimte betrokken worden. Een zeer veelzijdige ruimte, die u geheel naar wens kunt inrichten.

Drie (kinder)kamers op de verdieping
Deze woning is uitermate geschikt voor grote gezinnen, want u vindt op de verdieping nog drie flinke slaapkamers, stuk voor stuk goed verlicht en heerlijk ruim. Dankzij de flinke ruimte en het aantal slaapkamers kunnen de kinderen hier ieder gemakkelijk hun eigen plekje creëren. Middels een vlizotrap is er een bovengelegen bergvliering te bereiken.

Ook op deze verdieping is er nog een badkamer te vinden. Brede tegels op de vloeren en aan de wanden creëren een luxe uitstraling, en in de ruime inloopdouche is stijlvol gebruik gemaakt van modern zwart staal.

Groot en groen perceel
Groen, rust en ruimte voeren de boventoon, want deze woning bevindt zich op een zeer groot perceel, met flinke grasvelden. Vanaf de rand van uw tuin kunt u naar uw kinderen kijken, die dolgelukkig kunnen spelen op de grote grasvelden. Op dit perceel kunt u ook prima meerdere terrasjes creëren. Zo kunt u in de lente- en zomermaanden altijd een plek vinden om lekker te zonnebaden, of om juist te ontspannen in een koel schaduwplekje.

Daarnaast vindt u in de achtertuin nog een hoogtepunt - namelijk een overkapping inclusief jacuzzi. Een waar feestje! Trek ‘s avonds een goed flesje wijn open en stap in het warme, zacht bubbelende water van de jacuzzi voor een avond vol ontspanning.

Guesthouse en Poolhouse
Niet alleen de woning en de tuin staan bol van de mogelijkheden. In de tuin vindt u namelijk nog een gastenverblijf inclusief badkamer en toilet, en een tuinhuis compleet uitgerust met keuken en badkamer. Met deze ruimten kunt u werkelijk alle kanten op - creëer een eigen kantoor aan huis, maak er een luxe logeerruimte van, of kies juist voor een hobbyruimte waar u in complete rust en privacy kunt werken en klussen.

Beleving en buurt
Aan het Kabel bevindt u zich in een uniek stuk in Haarlemmermeer. Hier combineert u de rust, ruimte en het groen van een landelijke omgeving met alle nodige voorzieningen in de directe omgeving. De rust en ruimte van Het Kabel kunt u te allen tijde inruilen voor het bruisende stadsleven. Het centrum van Nieuw-Vennep is met enkele minuten fietsen al te bereiken, en het NS-station is zelfs op loopafstand.

Deze woning heeft een eigen oprit, afgebakend door een gemotoriseerd ijzeren toegangshek met intercom. De oprit heeft plaats voor vier auto’s.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar