De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Arem

Postcode 2151RE

Wijk Linquenda

Stad Nieuw-Vennep

Prijs €375.000,-

Beschikbaarheid Direct

Slaapkamers 4

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 127 m²

Buitenruimte No

Description

Arem 11, Nieuw-Vennep

Gezinnen met een voorliefde voor groen en gezelligheid kunnen hun geluk niet op aan de Arem 11 in Nieuw-Vennep. Deze woning biedt een zeer ruim woon- en eetgedeelte, vier slaapkamers, een riante badkamer en een flinke tuin. En dat allemaal in een kindvriendelijke wijk dichtbij diverse basisscholen, een kinderboerderij, wandelpark en een grote, groene speeltuin. Een heerlijke plek voor rust en recreatie!

Lichtovergoten woon- en eetgedeelte
Vanuit de entree loopt u door naar het zeer ruime woon- en eetgedeelte. Brede raampartijen aan meerdere zijden van de begane grond zorgen, samen met de schuifpui naar de tuin, voor een prachtig lichtovergoten woon- en eetkamer. Door de flinke ruimte kunt u naar hartelust een flinke eethoek inrichten. Misschien wel naast de keuken, compleet met mooi uitzicht over ruime tuin - heerlijk in de lente- en zomermaanden!

Een flinke raampartij verlicht ook de keuken. Deze keuken heeft een nette uitstraling dankzij stijlvol gebruik van wit in de keukenkastjes in combinatie met een egaal zwart blad. Dat combineert uitstekend met de houten vloer van de begane grond. De keuken is daarnaast van alle gemakken voorzien en is heerlijk ruim - in zo’n ruime keuken loopt iemand u niet gauw voor de voeten!

Op de begane grond vindt u verder nog een separaat gastentoilet, heeft u aan de voorzijde van de woning toegang tot de aangebouwde stenen berging en is er tevens voor de woning een carport te vinden.

Drie slaapkamers en een balkon
Deze woning is bij uitstek geschikt voor gezinnen op zoek naar ruimte: u vindt hier drie slaapkamers op de eerste verdieping en een flinke vierde slaapkamer op zolder. Het wit van de wanden combineert prachtig met de licht houten vloer en tovert de verdieping om tot een strak en stijlvol geheel. De slaapkamers worden stuk voor stuk zeer goed verlicht, en één slaapkamer heeft zelfs aansluitend een balkon aan de voorzijde van de woning. Een prachtige plek om wat zonnestralen te pakken; trek met wat vrienden een koel drankje open en geniet samen van de frisse buitenlucht.

De riante badkamer is strak afgewerkt en is van alle gemakken voorzien, waaronder een toilet, wastafel, douchecabine en bad. Of u nu zin heeft in een snelle, warme douche, of liever een rustmoment pakt in uw warme bad - in deze badkamer is het allemaal mogelijk!

Veelzijdige zolderverdieping
Hoe klinkt een slaapkamer geheel op eigen verdieping? De zolder is een veelzijdige tweede verdieping met een separate wasruimte (altijd handig), extra opbergruimte en een zeer ruime, vierde slaapkamer. Zijn de drie slaapkamers op de eerste verdieping voldoende, dan kunt u de zolder bijvoorbeeld prima inrichten als fitnessruimte, of als uw persoonlijke werk- en studieruimte. Een heerlijke plek voor ongestoord thuiswerken.

Flinke tuin boordevol mogelijkheden
Via de schuifpui betreedt u via het woongedeelte de tuin. Een heerlijk ruime tuin, goed beschut, strak betegeld en aan beide zijden omringd met wat groen. Dankzij de flinke ruimte kunt u in deze tuin gemakkelijk een plekje in de zon vinden. Dat is extra lekker in de lente- en zomermaanden: of u nu een middagje wilt zonnebaden, of in de frisse buitenlucht wilt genieten van een goede borrel in de avond.

Tenslotte is de tuin nog uitgerust met een kleine berging. Handig voor het opbergen van (tuin)gereedschap.

Beleving en buurt
Aan het Arem 11 bevindt u zich in de groene en kindvriendelijke wijk Linquenda. Een wijk met een charmante, authentieke uitstraling: de kronkelende straatjes en vele plekken vol groen creëren een warme sfeer die de privacy van de bewoners waarborgt. Ook de kinderen zullen hun geluk niet op kunnen - met enkele minuten fietsen bereikt u bijvoorbeeld Jeugdland, een groene speeltuin waar continu gezellige activiteiten worden georganiseerd. In de directe nabijheid vindt u verder onder andere nog diverse basisscholen, een wandelpark, kinderboerderij, en bent u voor de dagelijkse boodschappen enkele minuten verwijderd van een nabijgelegen Hoogvliet.

De woning zelf beschikt nog over een carport en heeft parkeergelegenheid voor twee voertuigen op eigen terrein.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar