De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Engelandlaan

Postcode 2034HA

Wijk Stedenbuurt-west

Stad Haarlem

Prijs €320.000,-

Beschikbaarheid Direct

Slaapkamers 4

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 93 m²

Buitenruimte No

Description

TE KOOP

Prachtig compleet gerenoveerd 5 kamer appartement van circa 93 m2 voorzien van maar liefst 4 slaapkamers gelegen op de eerste woonlaag met prachtig uitzicht over het park.

Dit appartement heeft een ruime woonkamer met veel daglicht en 4 slaapkamers waarvan er 3 voorzien zijn van een wastafel biedt dit appartement veel mogelijkheden.

De keuken is voorzien van diversen luxe inbouwapparatuur elektrisch kookplaat met afzuigkap koelvriezer combinatie, combi-magnetron en vaatwasmachine.

Er zijn twee badkamers voorzien van een douche en 1 badkamer is uitgerust met een toilet en wastafel.De badkamers zijn strak afgewerkt. U bent dus van alle gemakken voorzien,

Service kosten €248 + voorschot stookkosten €85,-


Het appartement is voorzien van een separate berging met ingang aan de achterkant van het complex.
Er is vrij en ruim parkeren voor de deur!

Beleving en buurt:
Het appartement is dichtbij gelegen bij het winkelcentrum Schalkwijk met bushalte voor bus 300 "de Zuidtangent" naar Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam.

In het winkelcentrum zit onder andere AH, Hema, Action en H&M en volgend jaar een AH-XL en groot bioscoopcomplex.
Voor het appartementengebouw stopt bushalte 73 met bus naar station Haarlem en het winkelcentrum.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar