De details van de woning

Wilt u deze woning huren?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street Zuid-Hollandstraat

Zipcode 1082EN

District Buitenveldert

City Amsterdam

Price €700.000,-

Availability Direct

Bedrooms 4

Toilets 1

Bathrooms 1

Surface 137 m²

Outside space No

Description

Gelegen in Amsterdam-Buitenveldert een bijzonder, totaal gerenoveerd, dubbel bovenhuis in de Zuid Hollandstraat. Het twee verdiepingen-appartement heeft een woonoppervlakte van 137m2, een balkon van 6m2 en een eigen ruime berging onder het gebouw.
Het bouwjaar van dit object is 1962.

De woning ligt in Buitenveldert, een rustige en de veiligste buurt van Amsterdam (veiligheidsindex: groen) en in de nabije omgeving van de stadse gezelligheid waaronder het stijlvolle Gelderlandplein. Hier zijn diverse winkel- en horecagelegenheden te vinden van knusse koffietentjes tot specialiteitenrestaurants en diverse modehuizen.
Er zijn twee uitstekende internationale scholen in Buitenveldert. Op 1,3 kilometer afstand ligt de grootste universiteit van Amsterdam, de VU en iets verder het AMC Ziekenhuis.
Deze buurt is relatief "jong" met de meeste inwoners tussen de 25 en 45 jaar.

De woning is goed bereikbaar, op fietsafstand van het trein- en metrostation en op loopafstand van supermarkten. Snelwegen (A1, A2, A4 en A10) zijn tevens binnen een paar minuten met de auto bereikbaar. De luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken.

Het Amstelpark en de rivier de Amstel liggen op een paar minuten van de woning. Voor de watersporters zijn er vlakbij mogelijkheden om te zeilen, surfen, etc. met verbinding naar de Amsterdamse grachten. Het centrum is binnen 15 minuten bereikbaar en u bevindt zich op 30 minuten van het prachtige Noordzeestrand.

De renovatie is strak uitgevoerd met zwarte kozijnen, glazen deuren en veel opengewerkte ruimtes. De badkamer is modern en voorzien van wit sanitair en tegelwerk.

Indeling: het dubbele bovenhuis heeft op de derde etage woonkeuken (keuken in overleg te plaatsen) met balkon op het westen dus avondzon, grote woonkamer van voor naar achtergevel 12m diep en aparte werkkamer en/of extra vierde slaapkamer. Hal met separaat toilet en eerste badkamer met wasmachine/droger aansluiting

Op de vierde etage zijn drie slaapkamers met veel daglicht toetreding door de nieuw geplaatste dakkapelen. Daarnaast de nieuwe tweede badkamer voorzien van tegelvloer en wanden van betonsiré met inloop regendouche, wastafelmeubel en extra toilet.

De erfpacht is afgekocht tot 2051. De woning is per direct beschikbaar. Servicekosten bedragen € 191,91

De interieurfoto’s dienen als voorbeeld.

Mail of bel direct naar