De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Scherpenzeelstraat

Postcode 1107HS

Stad Amsterdam

Prijs €325.000,-

Beschikbaarheid Direct

Slaapkamers 3

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 79 m²

Buitenruimte No

Description

Scherpenzeelstraat 71

Bent u op zoek naar een ruim appartement met drie slaapkamers in hartje Amsterdam-Zuidoost? Met een lichte, grote leefruimte, twee balkons aan weerszijden en een flinke keuken wordt ruim en licht wonen in deze historische wereldstad tot werkelijkheid gemaakt.

Beleving en buurt
Dit appartement ligt in het hart van het cultureel diverse en dynamische Amsterdam-Zuidoost. Dat betekent dat u alle nodige voorzieningen - en méér! - binnen handbereik hebt. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum Reigersbos met verschillende supermarkten en speciaalzaken. Ook zijn er in de buurt verschillende basisscholen te vinden.

Bij dit winkelcentrum stapt u ook gemakkelijk op het metronetwerk. Iedere bruisende hoek van Amsterdam, vol monumenten, gezellige terrasjes en diverse restaurants ligt te wachten om door u ontdekt te worden.

Er is vrij en ruim parkeren voor de deur.

Ruime, lichte leefruimte
De woonkamer is heerlijk ruim en wordt goed verlicht door vrijwel kamerbrede raampartijen. Omdat de keuken in een separate ruimte zit, is er in de woonkamer extra ruimte gecreëerd. De directe doorloop naar de slaapkamer weet deze ruimtelijke, open uitstraling nog verder te versterken.

Vanuit de woonkamer kunt u ook doorlopen naar het balkon. Door de ruimte heeft dit balkon veel potentie: richt hier bijvoorbeeld een zithoekje in, zodat u lekker van het zonnetje kunt genieten en uit kunt kijken over de omgeving.

Ruime keuken met balkon
De separate keuken is ook heerlijk ruim en heeft een mooie lichtinval door de raampartijen. Deze keuken biedt veel opbergruimte en is van alle gemakken voorzien. In deze keuken kunt u dus gerust de heerlijkste gerechten voorbereiden voor zowel uw gezin als uw gasten. De keuken biedt tevens toegang tot een balkonnetje. Gooi de balkondeur lekker open onder het bakken en braden. Misschien kunt u, onder het bakken en braden, zelfs nog een straaltje van de zon meepakken!

Op de benedenverdieping is er nog een extra bergruimte te vinden.


Drie slaapkamers en badkamer
Met drie flinke slaapkamers biedt dit appartement veel mogelijkheden. Gezinnen hebben hier bijvoorbeeld alle ruimte om twee goede kinderkamers in te richten. Is die behoefte er niet, dan kunt u een kamer ook inrichten als separate werk- en studieruimte. Zo heeft u altijd een ongestoorde thuiswerkplek. Een echt rustpunt, en dat in het altijd bruisende Amsterdam.

De badkamer is van alle gemakken voorzien met een wastafel, douchebad en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Er is een mogelijkheid tot afkoop van de eeuwigdurende canon voor de eeuwigdurende
erfpacht vanaf 1 juni 2035.De kosten hiervan zijn € 2.594,00.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar