De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street Nijenburg

Zipcode 1081GG

District Buitenveldert

City Amsterdam

Price €365.000,-

Availability Direct

Bedrooms 1

Toilets 1

Bathrooms 1

Surface 56 m²

Outside space Yes, balcony

Description

Nijenburg 8 Amsterdam
‘Stijlvol wonen in de hoofdstad’
Altijd al in Amsterdam willen wonen? Dan is dit uw kans. Aan de Nijenburg in de aantrekkelijke buurt Buitenveldert Zuidwest staat een aantrekkelijk complex met dit ruime en stijlvolle tweekamerappartement. De woning is prima afgewerkt en beschikt naast een open keuken, nette badkamer en aparte berging over een overdekt balkon. U vindt het appartement op nummer 8.

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met toegangscontrole. Zo kunnen ongenode gasten niet ongemerkt het complex betreden. Via de lift bereikt u de verdieping waar het appartement zich bevindt. In de entree zijn de meterkast, toiletruimte, een bergkast en de toegang naar de woon- en slaapkamer gesitueerd. De woonkamer heeft een grote raampartij die zorgt voor veel invallend licht. Zo lijkt de kamer nog ruimer. De halfopen keuken is L-vormig opgesteld en voorzien van een fornuis, combi-oven, afzuigkap, koelkast en veel kastruimte. De ruime slaapkamer aan de linkerzijde is niet alleen via de entree, maar ook via de woonkamer te bereiken. Net als in de woonkamer zorgt ook hier een grote raampartij voor veel invallend licht. Vanuit de slaapkamer bereikt u de badkamer met frisse blauw/witte tegels op de vloer, een ruime, afsluitbare inloopdouche en wandmeubel met wastafel, spiegel en verlichting. De cv-installatie bevindt zich in een aparte kast. Het overdekte balkon is te bereiken vanuit de woon- en slaapkamer. Vanaf hier kijkt u mooi uit over de omgeving. Op de begane grond bevindt zich een aparte berging voor uw fietsen of spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

De buurt Buitenveldert Zuidwest heeft relatief gezien veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het, zeker gezien de bevolkingsdichtheid, een betrekkelijk rustige buurt. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals een supermarkt op loopafstand. Het bruisende centrum van Amsterdam waar altijd wel iets te beleven valt ligt op fietsafstand van het appartement. Ideaal als u gezellig met vrienden een drankje wilt doen. Via de uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden bent u met de auto snel op weg naar uw bestemming.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar