De details van de woning

Wilt u deze woning huren?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street Nijenburg

Zipcode 1081GG

District Buitenveldert West

City Amsterdam

Price €320.000,-

Availability Direct

Bedrooms 1

Toilets 1

Bathrooms 1

Surface 46 m²

Outside space Yes, balcony

Description

Super appartement met een ruime zonnige woonkamer met keuken, fijne slaapkamer en praktische badkamer. Veel opbergruimte en balkon is gelegen op het westen.

Nijenburg is perfect gelegen in Buitenveldert nabij het Gelderlandplein en de Zuidas. De sneltram stopt om de hoek en de oprit naar de A-10 is vlakbij. Aan het eind van de straat is het Amsterdamse Bos maar ook het Amstel- en Beatrixpark zijn in de buurt. Diverse scholen en fitness centra zijn allemaal op loopafstand evenals de VU. Via treinstation Zuid/WTC en via de Ring A-10 sta je binnen 10 minuten op Schiphol. Voor de deur van het complex is voldoende gelegenheid voor het parkeren van de auto.

Woning:
Het appartement is gelegen op de 1de verdieping. Er zijn twee liften om je naar deze etage te brengen. Bij binnenkomst kom je in de hal met de meterkast en toilet. De woonkamer is heerlijk zonnig en biedt toegang tot het balkon op het westen.

Keuken:
De open keuken beschikt over een gasfornuis met over, afzuigkap, koel vries combinatie..

Balkon:
Het balkon is gelegen op het zonnige westen en hier heb je een mooi uitzicht.

Slaapkamer:
Deze is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een flinke kast. Verder vindt je hier een diepe inbouwkast en ook kan je vanaf de slaapkamer ook het balkon bereiken.

Badkamer:
Praktisch ingedeeld met ruimte voor de wasmachine, wastafel en douche.

Berging:
In de onderbouw heb je een privé berging tot je beschikking van ruim 5m2.

VvE:
De vereniging wordt beheerd door Delair vastgoedbeheer. Een goede beheerder die alles goed verzorgt. Uiteraard is er een meerjarenonderhoudsplan en de service kosten voor dit appartement bedraagt €227,- per maand. Maar let op, dit is inclusief voorschot op de stookkosten en warmwater (à €99,-). Je afzonderlijke energierekening zal erg laag zijn.

Mail of bel direct naar