De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Grubbehoeve

Postcode 1103GZ

Wijk Bijlmer Oost (E,G,K)

Stad Amsterdam

Prijs €285.000,-

Beschikbaarheid Direct

Slaapkamers 3

Badkamers 1

Oppervlakte 69 m²

Buitenruimte No

Description

**Te koop: Appartement Grubbehoeve 421, Erfpacht eeuwigdurend afgekocht**

Gelegen op de vierde verdieping in Amsterdam Zuid-Oost. Het appartement beschikt over drie slaapkamers en is circa 69m2 groot. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw beschikbaar. Dit appartement is ideaal voor starters of kleine gezinnen die op zoek zijn naar een woning in Amsterdam Zuid-Oost. Het appartement is goed onderhouden en klaar voor bewoning.

**Indeling:**

Entree met een bellentableau met intercom, algemene hal met twee liften, woonstraat op vierde verdieping met toegang tot het appartement, entree met tochthal,

Halfopen keuken met koelkast gasfornuis, woonkamer met toegang tot ruime slaapkamer toegangsdeur tot het balkon, hal met toegang tot slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, berging en toegang tot derde slaapkamer.

**Bijzonderheden:**

-Circa 69 m2

-Energielabel D

-Fietsenberging in de onderbouw

-Erfpacht eeuwigdurend afgekocht

-Stadsverwarming

-VVE bijdrage € 200 euro exclusief voorschot stookkosten €118,13

De locatie is perfect: dichtbij het openbaar vervoer, diverse winkels en scholen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Mail of bel direct naar