De details van de woning

Wilt u deze woning huren?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street Burgemeester Hogguerstraat

Zipcode 1064EG

District Slotermeer

City Amsterdam

Price €675,- (incl.)

Availability Direct

Interior Gestoffeerd

Bedrooms 1

Toilets 1

Bathrooms 1

Elevator Ja

Flooring PVC vloer

Surface 12 m²

Kitchen Afzonderlijk

Fridge Yes

Freezer Yes

Dishwasher Yes

Furnace Elektrisch

Magnetron Yes

Hood Yes

House type Kamer

Parking Vergunning

Outside space Yes, balcony

Description

Te huur een kamer van circa 12m2 gelegen in een appartement op de 7e verdieping met fraai uitzicht over de Sloterplas. Deze kamer beschikt over een ruim balkon over de gehele breedte.

De kamer heeft een gunstige ligging t.o.v. diverse winkels, het Sloterpark zwembad en watersportcentrum. Hoge Hotelschool ( Den Haag ) recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark), openbaar vervoer (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen op loopafstand), uitvalswegen (A10) Op het vernieuwde parkeerterrein gelegen naast het complex is er voldoende ruimte.


Indeling: - Ruime en lichte kamer met toegang naar het balkon; - Prachtig betegeld balkon op het westen over de gehele breedte van de woning met uitzicht naar de Sloterplas en prachtige zonsondergangen. - Nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur; - donker betegelde badkamer v.v. douchecabine, wastafel separaat toilet. Meterkast op de galerij; - Inpandige berging in de onderbouw. Het complex heeft een afgesloten entree met een huismeester. Het is alleen voor bewoners toegankelijk. Er zijn 2 liften.


Openbaar vervoer Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca. 10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk - Het Gein / Zuid Oost) heeft 10-minutenverbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en Amsterdam-Lelylaan.Vanaf deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol. Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark. Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk.
.

Huurprijs € 675,- inclusief W/G/L tv & internet en gemeentelijke belastingen

Waarborgsom € 675,-

Mail of bel direct naar