De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Graaf Florislaan

Postcode 1181EB

Wijk Randwijk

Stad Amstelveen

Prijs €750.000,-

Beschikbaarheid Direct

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 4

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 141 m²

Buitenruimte No

Description

Te koop een modern ruim familiehuis op 20 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam.

Deze bijzonder fraai gerenoveerde woning is gelegen in het noorden van Amstelveen, de geliefde woonwijk Randwijck, vlak bij de grens met Amsterdam. Ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen. Werkelijk alle voorzieningen zijn in de directe nabijheid gelegen.

Het Groot-Gelderlandplein in Buitenveldert en het Stadshart van Amstelveen zijn op enkele kilometers afstand. Sportaccommodaties zoals hockey, voetbal en tennisvelden, o.a. gelegen in het Amsterdamse Bos, liggen op 5 minuten loopafstand. Ook zijn er diverse scholen en buurtwinkels in de nabijheid omgeving gelegen.

Op 150 meter van het huis stoppen diverse buslijnen richting Amsterdam-centrum en Stadshart Amstelveen, waarvan verschillende bussen vertrekken richting omliggende gemeenten en Luchthaven Schiphol. Ook tram 5 en metro 51 richting Amsterdamse Zuidas en Amstelveen-zuid, zijn op loopafstand. De nabij gelegen snelwegen, enerzijds richting Haarlem/Schiphol – Utrecht (A-9) en anderzijds ring A-10, zorgen voor een goede bereikbaarheid per auto.

De woning bestaat uit drie woonlagen en is ingedeeld als volgt:

Begane grond: entree vanuit de voortuin met meterkast. De meterkast is verder aangepast voor een Tesla elektrische oplaadpaal en toegang tot toilet, bergruimte en de woonkamer met lux Element 4 gashaard, mooie eikenhouten vloeren. De compleet en luxe uitgevoerde keuken is geplaatst aan de achterzijde van de woning. De woonkamer en keuken bieden beide toegang tot de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een schuur en een achterom.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot een mooie badkamer, twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een toilet. Gehele verdieping is voorzien van eikenvloer.

Tweede verdieping: overloop met daklicht en toegang tot een grote zeer lichte slaapkamer over de gehele verdieping (mogelijkheid tot twee slaapkamers), een inloop bergruimte met een draaibare dakkoepel toegang tot de dak en de tweede badkamer die is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Gehele verdieping is voorzien van eikenvloer.

Achtertuin: Via achterom is er toegang tot de achtertuin.

Bijzonderheden:

• Woonoppervlak: circa 141 m²
• Volledig geïsoleerd.
• Geheel gerenoveerd in 2017.

Mail of bel direct naar