De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Street Kiel

Zipcode 1319CN

District Noorderplassen W.-Zuid

City Almere

Price €650.000,-

Availability Direct

Bedrooms 4

Bathrooms 1

Surface 164 m²


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/vhosts/jtmd.nl/httpdocs/wp-content/plugins/pararius-seocare/lib/functions/details.php on line 125

Outside space Yes, roofterrace

Description

Bent u op zoek naar een unieke en ruime woning met eigen aanlegplaats voor uw boot en automatische bootlift, geschikt tot 2000 kg. Dan is deze karakteristieke woning aan de Kiel in Almere, gelegen in de buurt Noorderplassen, echt iets voor u!

Deze prachtige woning, gebouwd in 2008 en met een energielabel A. Met een woonoppervlakte van 164m2 en vier slaapkamers is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

**Woonkamer**

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer voorzien van massief geborstelde eiken vloer 2cm dik met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. In de woonkamer Google Nest AI Thermostaat, te bedienen met app of website. De gordijnen zijn op maat gemaakt en te bedienen met een afstandsbediening. De Philips design verlichting is dimbaar met 10 langdruk schakelaars.

**Meterkast**

-Stadsverwarming.

-Google Nest AI-intelligente thermostaat-aansturingsmodule voor Stadsverwarming

-Netgear R7800 Nighthawk X4S-router o Alle apparaten in huis zijn verbonden met deze router. De router blijft, zodat er geen nieuwe installatie nodig is

-24 groepen, 3-fasen aansluiting (3 x 25 Ampère)

-HomeWizard Wi-Fi P1 Meter, biedt inzicht in het stroomverbruik via de HomeWizard-app

**Keuken**

De woning beschikt over een luxe keuken voorzien van 11m2 klasse twee granieten werkbladen en zijwanden, massief perenhouten kastfrontjes. - AGA Rangemaster Toledo Fornuis en ingebouwde Quooker. - Energiezuinige hoogrendementsventilatie-unit deze afzuiging is 30-40% krachtiger dan de standaard installatie geleverd - Met het steegje aan de overzijde is deze het enige huis op de straat die ochtendzon op die keukenraam heeft, dus lekker genieten ‘s ’morgens.

**1e verdieping**

Met vier slaapkamers op de eerste verdieping is deze woning perfect voor uw gezin. De badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douchecabine een toilet en twee wastafels.

**De achtertuin**

De tuin is onderhoud vrij en voorzien van een kunstgras gazon zwevend terras van Red Cedar hout, klasse A Clear, diagonaal gelegd. Verzakt niet, zwevend geplaatst op meer dan 40 geramde piket paaltjes. In de tuin vind u een Red Lace-leaf Japanse esdoorn struik, wordt prachtig vuurrood in de herfst. In de tuin is een verzonken ruimte voor jacuzzi plus 3 elektragroepen naar de tuin.

Zeven verlichtingspunten en drie kranen voor watertoevoer. Er is een automatische bootlift aanwezig, geschikt tot 2000 kg u heeft dus geen winterstalling meer nodig voor u boot.

Appartementsrecht

Deze woning is onderworpen aan een regeling van appartementsrecht, waarbij de eigenaar van de woning verantwoordelijk is voor de betaling van servicekosten om te zorgen voor het onderhoud van de buitenkant van de woning en het water. Dit omvat het onderhoud van bijvoorbeeld, de damwand en het schilderwerk van de woning. Er zijn maandelijkse servicekosten van € 179,55 van toepassing, die ook de opstal- en glasverzekering van de woning omvatten.

**Bijzonderheden**

-Energielabel A

-Appartementsrecht

\- Gelegen aan het water

\- Hoge plafonds

-Vier slaapkamers

-Oplevering kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Mail of bel direct naar