De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Amersfoortweg

Postcode 1324PG

Wijk Stedenbuurt

Stad Almere

Prijs €350.000,-

Beschikbaarheid Direct

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 4

Toiletten 2

Badkamers 2

Oppervlakte 105 m²

Buitenruimte No

Description

Te koop: prachtige en ruime eengezinswoning in Almere,


Gelegen in Almere ligt deze bijzondere en ruime eengezinswoning aan de Amersfoortweg. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 105 m2. De woning is gebouwd in 1983 en heeft een energielabel C.


De woning is gelegen in de buurt Stedenwijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

De woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Almere
Op loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.


Mail of bel direct naar