De details van de woning

Wilt u deze woning bezichtigen?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Basic information

Hoofdbestemming winkelruimte

Nevenbestemmingen winkelruimte

Straat Zijdstraat

Postcode 1431EE

Stad Aalsmeer

Prijs €392.000,-

Prijs €392.000,-

Bog shop

Oppervlakte 117 m²

Catering Nee

Welstandsklasse A1

Overige

Location winkelgebied stadscentrum

Toegankelijkheid

Busstop Op 500 m tot 1000 m

Highway Op 1000 m tot 1500 m

Voorzieningen

Bank Op minder dan 500 m

Ontspanning Op minder dan 500 m

Restaurant Op minder dan 500 m

Winkel Op minder dan 500 m

Parkeren

Nietoverdekt btwtarief 19

Overdekt btwtarief 19

Description

Zijdstraat 82-c

https://vimeopro.com/housepresentation/jtmd-vastgoedbeheer-bv/video/531293341

Deze grote winkelruimte (ca. 95m²) aan de bruisende Zijdstraat heeft een uitstekende ligging middenin het centrum van Alsmeer. De winkel is goed afgewerkt en biedt naast een grote, centrale ruimte ook meerdere kleine separate kamers. Met onder andere een nabijgelegen parkeerplaats en bushalte heeft deze veelzijdige winkelruimte ook een zeer goede bereikbaarheid.

Interieur
Dankzij de meerdere raampartijen heeft de winkelruimte een goede mogelijkheid tot etaleren. Het totaaloppervlakte van ca. 117m² maakt deze ruimte geschikt voor diverse soorten winkels en zaken. De separate kamers achterin de winkel kunnen in tal van behoeften voorzien. Zeer geschikt als eventuele vergaderruimten, of als kantoorruimte voor de administratie. Keukentje en toilet - tevens achterin de winkel - zijn beide separaat. De winkel heeft een goede afwerking.

Buurt
De Zijdstraat wordt niet voor niets de belangrijkste winkelstraat van Aalsmeer genoemd. Met een ligging in het verlengde van de Stationsweg en middenin het centrum lopen er dagelijks veel passanten over deze drukke winkelstraat. Ook de diverse supermarkten, speciaalzaken en andere toonaangevende winkels geven de Zijdstraat een uitstekende doorstroom. Deze fantastische locatie geeft de winkel veel mogelijkheid om nieuwe, potentiële klanten aan te trekken.

Bereikbaarheid
Naast deze uitzonderlijk goede ligging in hartje Aalsmeer, is het pand ook uitstekend bereikbaar. Parkeergelegenheid is te vinden bij het Praamplein, op enkele minuten lopen van de bruisende Zijdstraat. Op loopafstand is er onder andere nog een bushalte te vinden.

Huur
Deze winkelruimte wordt momenteel nog verhuurd aan Hans Anders voor €25.000,- per jaar, ex. btw.

Mail of bel direct naar