De details van de woning

Wilt u deze woning huren?

Neem contact op met JTMD vastgoed beheer B.V. door te mailen of te bellen.

Tel. 06 48 78 50 25
Mail. john@jtmd.nl

Titel

Straat Burgemeester Hogguerstraat

Postcode 1064CV

Wijk Slotervaart

Stad Amsterdam

Prijs €675,- (incl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Lift Ja

Vloer PVC vloer

Oppervlakte 12 m²

Keuken Afzonderlijk

Koelkast Ja

Vriezer Ja

Fornuis Elektrisch

Oven Ja

Magnetron Ja

Afzuigkap Ja

Woning type Kamer

Parkeren Vergunning

Buitenruimte Ja, balkon

Beschrijving

Te huur 1 kamer van circa 12m2 gelegen in een ruim appartement op de 3e verdieping met fraai uitzicht over de Sloterplas. Dit appartement beschikt over een ruim balkon over de gehele breedte.

De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. diverse winkels,Hoge Hotelschool ( Den Haag ) recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark), openbaar vervoer (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen op loopafstand), uitvalswegen (A10) Op het vernieuwde parkeerterrein gelegen naast het complex is er voldoende ruimte. Indeling:

- Balkon op het westen over de gehele breedte van de woning met uitzicht naar de Sloterplas en prachtige zonsondergangen.

- Nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur; - betegelde badkamer v.v. douchecabine, wastafel separaat toilet
- vier ruime slaapkamers. - Meterkast op de galerij; - Inpandige berging in de onderbouw. Het complex heeft een afgesloten entree met een huismeester. Het is alleen voor bewoners toegankelijk. Er zijn 2 liften.

Openbaar vervoer Met tramlijn 13 bereikt U zonder overstappen in 15-20 minuten het Paleis op de Dam in hartje Amsterdam en in 25-30 minuten bereikt U het Centraal Station. Tramlijnen 7 en 14 stoppen op ca. 10 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrostation Jan van Galenstraat ligt op 5 minuten loopafstand van de Burg. Hogguerstraat. Metrolijn 50 (Sloterdijk - Het Gein / Zuid Oost) heeft 10-minutenverbindingen met de NS- stations Amsterdam-Sloterdijk en Amsterdam-Lelylaan.Vanaf deze stations is men in enkele minuten op het Centraal Station, of op Schiphol. Genoemde metrolijn biedt tevens de mogelijkheid om files op de rondweg van Amsterdam te omzeilen , bijvoorbeeld, zonder overstappen snel te reizen naar het VU-ziekenhuis / WTC / RAI (15 minuten), of iets verder naar het voetbalstadion Arena, de NS-stations Duivendrecht en Bijlmer, Het Gein / Zuid Oost en het Bijlmerpark. Met buslijn 64 bereikt u zonder overstappen in 15 minuten Station Lelylaan of Station Sloterdijk.


Nette studenten/ young professionals zijn ook van harte welkom.

Huurprijs € 675,- inclusief W/G/L tv & internet en gemeentelijke belastingen

Waarborgsom € 675,-

Mail of bel direct naar